Κρατήστε με ενήμερο για τα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025

Internal Communication & Employee Engagement 2024

Townhall | The Jolly #oneteam Show

Kaizen Digital Services S.A.Η Kaizen Gaming είναι μία από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, απασχολώντας περισσότερα από 2.400 άτομα σε 13 χώρες. Υιοθετώντας το υβριδικό μοντέλο εργασίας και πολυπολιτισμική προσέγγιση, η εταιρεία ανταποκρίνεται στην ανάγκη να ενώσει το παγκόσμιο προσωπικό της μέσω του ετήσιου εορταστικού διαδικτυακού Townhall που πραγματοποιείται κάθε Δεκέμβριο.

Στην εκδήλωση διάρκειας 90 λεπτών, όλοι οι εργαζόμενοι της Kaizen, από χώρες σε 3 διαφορετικές Ηπείρους αλληλεπιδρούν, μοιράζονται νέα και διασκεδάζουν. Η φετινή εκδήλωση είχε τίτλο “The Jolly #oneteam Show” και ήταν πράγματι ένα τηλεοπτικό show, όμοιο με το “Late Night Show” με τον Jimmy Fallon. Το storytelling του concept αγκάλιασε τις επικοινωνίες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εκδήλωση.

Το φετινό ποσοστό παρακολούθησης της έφτασε τους 1650+μοναδικους θεατές και έφερε τους εργαζόμενους κοντά, ακόμα και αν ήταν μακριά, μέσα από διαδραστικά quiz, photo challenges, live συνδέσεις, ζωντανή μουσική, με εργαζομένους μας από όλα τα μήκη του πλανήτη.