Κρατήστε με ενήμερο για τα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025

Internal Communication & Employee Engagement 2024

Ημέρες Υγείας 2022 – 2023, σε 52 σημεία του Ομίλου ΟΤΕ, πανελλαδικά.

Cosmote e-ValueΣτον όμιλο ΟΤΕ τα ζητήματα Υγείας/Ευεξίας & Ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον είναι ζωτικής σημασίας, με άμεση επίδραση στην ικανοποίηση των εργαζομένων, την ποιότητα της εργασίας τους και την εταιρική κουλτούρα. Η ομάδα εσωτερικής επικοινωνίας 1) σχεδιάζει και υλοποιεί το πλάνο επικοινωνίας πανελλαδικά, 2) υποστηρίζει την υλοποίηση των δράσεων της μονάδας H&S και 3) συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, αναδεικνύοντας, έτσι, τη συστηματική προσπάθεια της μονάδας H&S για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας.

Στις «Μέρες Υγείας», οι εργαζόμενοι επισκέφθηκαν τα Booths που είχαμε στήσει και συμβουλεύτηκαν εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας μας σε θέματα Σωματικής & Ψυχικής υγείας, Ευεξίας & Ασφάλειας στην εργασία.

1ος κύκλος: ΣΕΠ – ΝΟΕ 2022 σε 18 σημεία σε Αττική, Β. Ελλάδα, Κρήτη, Πελοπόννησο / συμμετοχή > 1.300 εργαζόμενοι. 2ος κύκλος: ΜΑΡ – ΔΕΚ 2023 σε 34 σημεία σε Β. και Κ. Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Νησιά Αν. Αιγαίου / συμμετοχή > 950 εργαζόμενοι.